Ohjeet

Etusivu

Viemällä hiiren ylävalikossa olevan otsikon päälle, pääset käsiksi otsikon sisältöön. Kunkin otsikon alla asiasisällöt ovat aikajärjestyksessä, tuorein ensimmäisenä.

Seniorien toiminta

Otsikon alla löytyy pysyväisluonteista taustatietoa Pohjolan seniorien toiminnasta.

Uutiset

Uusimmat uutiset näkyvät oikeassa laidassa omassa lokerossaan. Voit myös avata kaikki uutiset näkyville klikkaamalla ylävalikossa kohtaa Uutiset.

Keskustelu

Palstalla voit keskustella senioreita kiinnostavista aiheista, sekä kertoa mielipiteesi kotisivuista ja antaa kehittämisideoita. HUOM! keskustelu-palstalla voi "esiintyä" vain omalla nimellä.

Etusivun oikeassa laidassa näkyy kolme viimeisintä keskusteluaihetta. Osallistu keskusteluun joko ottamalla kantaa nykyisiin keskusteluaiheisiin tai avaamalla keskustelu sinua kiinnostavasta uudesta aiheesta. Klikkaamalla etusivun oikeassa laidassa olevaa keskustelun otsikkoa, pääset suoraan ko. aiheen keskustelusivulle. Kaikkiin keskustelupalstan otsikoihin pääset klikkaamalla ylävalikon Keskustelu-otsikkoa.

Keskustelu-palstaa harvennetaan ylläpitäjien toimesta siten, että jos vuoden sisällä ei ole tullut uutta tekstiä aiheesta, niin koko keskusteluketju poistetaa. Jos kuitenkin haluat itse lopettaa alkamasi keskustelun, niin voit laittaa ko. aiheeseen viimeisen tekstin, jossa toteat, että keskustelu on päättynyt. Tällöin ylläpitäjät poistavat koko keskusteluketjun. Jos taas haluat poistaa jonkin yksittäisen mielestäsi vanhentuneen tekstin jonkun aiheen alta, niin lähetä Sirkulle tai Markulle sähköposti ko. asiasta, niin poistamme tekstin. Markku Laine,  email:markklaine@luukku.com. Sirkku Närevirta,  email:sirkku.narevirta@luukku.com

Alueet

Otsikon alla kerrotaan alueiden tapahtumista. 

Vakuutus ja Pankki

Näiden otsikoiden alla tulee olemaan em. otsikoiden mukaisia senioreita kiinnostavia uutisia ja myös senioreille kohdistettua markkinointia.

Kuvat

Kuva-albumista löytyy nimensä mukaisesti kuvia mm. seniorien tilaisuuksista ym. aiheista. Pääset eteenpäin kun klikkaat avaa albumi omaan ikkunaan-tekstin päältä


Ota yhteyttä

Vaihtoehtona keskustelupalstalle voit lähettää lyhyen viestin sivujen ylläpitäjille myös Ota-yhteyttä -lomakkeella.