Terveisiä Lännestä

Vaikka on vasta maaliskuun alkua, kevät on jo ehtinyt tehdä tuloaan Aurajoen rantamille. Joki virtaa valtoimenaan ja taitaa peipposetkin jo visertää.

Senioritoimintamme on jatkunut aktiivisena myös tänä vuonna. Viime helmikuun kuukausilounaalla oli mm paikalla 21 nälkäistä senioria. Määrättyä ajankohtaa ja paikkaa emme ole kk-lounaille sopineet. Paikkoja olemme pyrkineet vaihtelemaan ja etsimään uusia mielenkiintoisia paikkoja Turusta ja lähiympäristöstä naapurikaupunkeja unohtamatta. Tietysti vierailijat ovat aina tervetulleita ja odotettuja lounastamaan. Kokoontumisajankohdasta saat tarkemman tiedon Vännin Tuulalta tai minulta.
29.3. teemme retken Tampereelle, jossa paikalliset seniorit Pessisen Pirkon johdolla, vievät meidät tutustumaan Tampereen ainoaan nähtävyyteen Leninin Museoon ja tämän jälkeen teatteriin. Yhteisen iltapalan jälkeen tamperelaiset ovat luvanneet saattaa meidät Turkuun lähtevään junaan.
Toukokuussa onkin perinteisen PICKNIK-risteilyn vuoro, jossa uudet seniorit saavat kasteensa tulla Pohjolan senioreiksi.


Riemukasta kevättä kaikille
Jouko Aaltonen