Tervehdys Pohjolaseniorit

Älkää vain luulko, että senioritoiminta on loppunut. Tässä on vaan jouduttu olosuhteidenpakosta viettämään hiljaiseloa. Hallitus on viimeksi kokoontunut 4.2.2020. Tärkeimpinä asioina olivat silloin Gdanskin matkajärjestelyt ja vuosikokous ajankohtineen. Molemmat tilaisuudet jouduttiin valitettavasti perumaan koronatilanteen takia. Vielä kesäkuussa näytti optimistiselta koronan suhteen, elämä näytti palaavan lähes normaaliksi syksyyn mennessä. Tarkoituksenamme oli toteuttaa myös perinteinen omatoimiretki syksyllä, toisin kävi, sekin piti perua. Viimeisen kuukauden aikana näkymät ovat taas kääntyneet pessimistiseksi ja yleinen varovaisuus on uudestaan lisääntynyt. No mitä sitten tapahtuu yhteisen jouluaterian suhteen, sekin on kysymysmerkkinä tässä vaiheessa. Toivottavasti ja varmaan ollaan asiansuhteen viisaampia viimeistään marraskuussa. Tämä viestini tältä osin on, kuin äskettäinen pidetty eräs puoluekokous, mitään positiivisia asioita nykymenosta ei löytynyt.

Positiivista on se, että lääketiede on jo vahvasti jyvällä koronaan liittyvistä toimenpiteistä. Paljon on kiinni meistä itsestämme, noudatetaan tiukasti ohjeista mitä on annettu, pestään, pulerataan, käytetään maskia, ei hypitä diskoissa, näin toivottavasti säästymme tartunnalta. Harmi ettei maailma ole palautunutkaan normaaliksi

Positiivista on syksyinen vuodenaika, puut alkavat saada väriä, puolukat kypsyvät, on aika mennä puolukka- ja sienimetsään, nauttia ainutlaatuisesta Suomen luonnosta.

Positiivista on se, että senioritoiminta jatkuu, odotellaan vielä hetki parempia aikoja

Mennään täysillä kohti mukavaa syksyä

Jokke