OPH-eläkeläisten tapahtumia 2017

OPH-eläkeläisten tapahtumat 2017 ja vähän muutakin

Hyvät Pohjolan senioriystävät

Moni teistä on jo ehtinyt viime päivinä saada postia OPH-eläkeläisiltä.  Saamassasi postissa kerrotaan eläkeläisten tapahtumista vuodelle 2017.  Posti on herättänyt kyselyjä lähinnä siitä, että onko Pohjolan senioreita enää olemassa ja jos on niin mihin me sitten kuulumme?  Vastaus ensimmäiseen kysymykseen on kyllä ja toimintamme jatkuu entiseen malliin.  Toiseen kysymykseen pitää vastata meidän kuuluvan myös OPH- eläkeläisiin, vaikka mitään virallista keskustelua heidän kanssaan emme ole käyneet.  OPH-eläkeläisiä on yhteensä n. 9400 ja meitä Pohjolan senioreita tämän lisäksi n. 1200, molemmille on yhteistä, että eläkkeemme maksaa OP-Eläkekassa.  Tästä on poikkeuksena vähäinen määrä Pohjolan senioreita, joiden eläkkeen maksajaksi jäi Ilmarinen.  Toimintamme tavoitteena on edelleenkin ylläpitää Pohjola-henkeä ja yhteistä arvomaailmaa, jolla on OP-johdon tuki.

OPH-eläkeläiset on rekisteröity yhdistys, johon kuuluu 17 alueosastoa lapista etelään ja idästä länteen.  Tähän voitaneen muodollisesti lisätä vielä yksi, koko maata kattava Pohjolan seniorit, vaikka emme olekaan rekisteröity yhdistys.  Tiedotteessa oleviin ulkomaan matkoille voimme varmaan osallistua ja Laanilaviikoille osalle meistä on jo tietääkseni suksinut.

Pari päivää sitten teimme 39 seniorin voimin onnistuneen omatoimimatkan Espooseen, tutustumalla Espoon lukuisiin kartanoihin mm. Espoon, Oittaan, Backbyn (Kaisankoti) ja Sinebrykoffin huvilaan(ei olutta) .  

Perinteisen kevätretkemme suunnittelu on alkamassa. Hallitus toivoo hyviä toteuttamiskelpoisia ehdotuksia matkakohteesta.  Matkan kesto saa olla 3 vrk ja hinnaltaan kohtuullinen. 

Pohjolan seniorit toivottavat toimintayhteisöömme tervetulleeksi OP Vakuutuksesta eläköityvät henkilöt.  Useimmilla heistä on takana pitkä työura Pohjolasta. Olkaa seniorit aktiivisia ja viekää viestiä eteenpäin, sillä emme saa mistään tietoa eläköityvistä henkilöistä.

Sitten lopuksi tärkeä tiedotus JOULUJUHLA vietetään tänä vuonna Vallilassa 5.12 klo 15.00 .  Laittakaa päivä kalenteriinne. Virallinen kutsu  tulee myöhemmin.  Kutsu koskee OPKn, Helsingin OPn eläkeläisiä ja Pohjolan senioreita.  Uskon alueiden kutsujen tulevan entiseen malliin tai yhteistyössä paikallisen OPn kanssa.

Hyvää jatkoa teille kaikille

Jokke