Hyvä senioriystävä 2018

Hyvä senioriystävä

Vuosi pääsi kohdaltani livahtamaan uudenvuoden puolelle, ilman suuria uudenvuodenlupauksia, mutta turhia ne olisivat olleetkin, ei niitä lupauksia kuitenkaan olisi muistettu ja pidetty vuoden vaihtumisen jälkeen.

Viime vuosi oli Suomen 100-vuotisen historian juhlavuosi. Vietimme itsenäisyytemme sata vuotta monin tavoin muistaen ja varmaan myös kiitollisin, tunteellisin mielin. Me kaikki olemme olleet myös omalta osaltamme rakentamassa yhteistä koti Suomea. Toivottavasti kehitys jatkuu suotuisana ja saamme viettää ansaittuja, turvattuja eläkepäiviä rauhallisessa Suomessa.

Vuoden tunnus oli ”Yhdessä” ja sitä myös meidän senioritoimintamme on parhaimmillaan. Tavataan entisiä työkavereita ja ystäviä, muistellaan menneitä, mutta eletään myös tätä päivää ja tulevaisuutta, sosiaalinen toiminta eri muodoissa on hyvin tärkeää myös meille senioreille.

Seuraava virallinen yhdessäolotapaaminen on vuosikokous, virallista päivämäärää ei ole lyöty vielä lukkoon, mutta perinteiseen tapaan kokous pidettään maalis-huhtikuun taitteessa. Tarkka päivämäärä löytyy aikaan kotisivuiltamme. Vuosikokouksen tärkeä asia on myös uuden hallituksen valinta seuraavalle toimintakaudelle. Monen hallituksenjäsenen eläkeikä hallitustyöskentelyssä on mennyt jo jatkoajalle. Toimintamme kehittäminen ja jatkuminen edellyttää tuoreita mielipiteitä ja ajatuksia, olkaa aktiivisia ja tehkää ehdotuksia uusista jäsenistä viimeistään vuosikokouksessa. Ei tämä mitään tiukkapipoista hommaa ole, rohkeasti vaan mukaan toimintaan. Veikko Palanderin kuolemasta asti, hallitus on toiminut vajaalukuisena, löytyykö A-vakuutuslaisista Veikolle jatkajaa?

Kevään yhteinen matka tehdään tänä vuonna Vilnaan 14-16.5.18. Tarkemmat tiedot matkasta tulee lähiaikoina kotisivulle. Säästämisen matkaa varten voi aloittaa kuitenkin jo nyt.

Lopuksi kaikille

Oikein hyvää alkanutta vuotta

Jokke