Hyvä Pohjolan seniori

                                                                   

Vuoden senioritoiminta pyörähti käyntiin kuluvalla viikolla.  Hallitus kokoontui Vallilassa vuoden ensimmäiseen kokoukseensa.  Asialistalla oli laatia mm toimintasuunnitelma kuluvalle vuodelle.  Lopullista suunnitelmaa ei saatu vielä kasattua, mutta toiminta noudattelee tuttua kaavaa.  Kolmen vuoden tauon jälkeen pääsemme vihdoinkin pitämään vuosikokouksen toivottavasti huhtikuun aikana.  Kevään retki, josta meillä on varaus Gdanskiin kolmen vuoden takaa, pyritään vaihtamaan johonkin toiseen kohteeseen esimerkiksi Tukholma, Riika, Viro, kotimaankin käy.  Otamme mieluusti vastaan ehdotuksia, laita viestiä kotisivuille ja soitellakin voi. Syksyyn ja jouluun palataan, kun niiden aika koittaa.

Palaan vielä yhteiseen joulujuhlaan Vallilassa, meitä Pohjolalaisia oli paikalla ainoastaan 84 senioria, vertailun vuoksi, meitä Turussa oli joululounaalla 34 senioria. Pistää miettimään, onko senioritoimintamme hiipumassa, vai vieläkö on meitä vaivaa  korona pelko, joka selittäisi syyn vähäiseen osallistumiseen.  Keskustellaan asiasta tarkemmin vuosikokouksessa.

Vuosikokouksen tärkeimpiä asioita tapaamisen ohella, on valita meille uusi hallitus. Suurimmalla osalla meistä hallituksessa olevilla on menossa jo jatkoaika puheenjohtaja mukaan lukien, siksi verenvaihto ja nuorennus on enemmän kuin tarpeeseen.  Olkaa aktiivisia ja ehdottakaa uusia jäseniä hallitukseen.

Toivottavasti vuosikokouksessa nähdään taas totuttu määrä iloisia senioreita.  Kotisivuilta tulee löytymään tarkempi ajankohta, muistakaa käydä kurkkimassa kotisivuilla.

Nähdään viimeistään vuosikokouksessa.

Jokke

 10.2.2023