Keskustelu

TaistoJoululounas 2021 ??4.12.2021 11:42
Tervehdys kaikille !
Joulun läheisyys toi mieleen katsoa että vieläkö seniorikerhomme on olemassa ja onko mitään tietoa kuluvan vuoden joululounastapaamisesta. Olihan siellä nämä sivut ennallaa (vähän liiankin ennallaan). Hallituskasvotkin toki tuttuja kaikki, kuvausajankohtana ei ilmeisesti ole vielä koronakaan kiusannut. Etenkin Maritan iloinen ilme toi tullessaan kauniin ilman, kuten Veikko Lavin laulussa Hilma, kiitos siitä Marita.
Siitä joululounaan merkeissä tapaamisesta löysin pj-osiosta Joken selvityksen, että sitä ei tämän koronan takia järjestetä. Näin ennakkoon oletinkin ja hyvä näin. Jokelle kiitos ajantasalla pitämisestä. Tiedä sitten että olisko kaikki halukkaat uskaltautuneet mukaan, vaikka olisi järjestettykin.
Todellisuudessa korona ei näytä estävän suurienkaan kokoontumisien pitämistä, on kysymys vain halusta ja järjestelyistä. Hyvänä esimerkkinä esim. juuri avatun Nokia-Arenan (ei siis Tampere-areenan) avajaisottelut Tampereella. Oliko 18 000 katsojaa? Tässä mittakaavassa ei ole enää kovin järkevää touhua.
Näissä seniori tason kokoontimisissa on positiivisena asiana se, että kaikilta löytynee jo koronapassikin ja pahimman jälkeen kaikki osallistujat olisi jäljitettävissä. Itsekin olen saanut piikityksen jo kolmeen kertaan ja viimeisen jopa molempiin käsivarsiin, toinen tosin perinteisemmän flunssan torjuntaan.
Kirjoittelin tämän viestini positiivisessa hengessä eikä tätä saa tulkita vähässäkään määrin moitteeksi tai purnailuksi, päin vastoin.
Toivotan kaikille tämän palstan lukijoille Rauhaisaa ja Lämminhenkistä Joulunaikaa sekä terveyttä ja kaikkea hyvää Uudelle Vuodelle 2022.
Taisto.

Marita TammiRe: Joululounas 2021 ??4.12.2021 14:19
Kiitos Taisto kauniista sanoistasi. Maanantaina 13.12.2021 hallitus kokoontuu pohtimaan, miten tässä tilanteessa edetään.

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

JokkeRe: Joululounas 2021 ??5.12.2021 13:25
Taisto
Asiasta kirjoitit, missään nimessä tätä ei voi purnauksesta ottaa, en hienoa, että laitoit ajatuksiasi tekstin muotoon kotisivulle. Tätä samaa toivoisin myös muilta senioreilta.
Sitä vaten tämä keskustelupalsta on olemassa. Nyt on vaan vähän tapahtumia, josta olisi aihettaa kertoa. Joululounastapaamisesta olit tehnyt oikean johtopäätöksen, valitettavasti tänäkin jouluana se jää koronan takia väliin.
Pidetään senioritoimintaa yllä pienissä tutuissa porukoissa, nyt on tärkeintä pitää huolta itsestämme ja tietysti lähimmäisistä, kaikista.
Hyvää Itsenäisyyspäivää teille kailille ja mukavaa Joulun odotusta.
JokkeVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: